Behandling af skinnebensbetændelse
​hos FysioDanmark Helsingør

Hvad er skinnebensbetændelse?​

Betændelse i muskel og senefæste på forsiden af underbenet, nærmere bestemt langs indersiden af skinnebenet (tibia), er en meget almindelig belastningslidelse.

​Tilstanden betegnes skinnebensbetændelse eller knoglehindebetændelse.

På fagsprog bruges forskellige betegnelser som medialt tibialt stresssyndrom, "shin splint", pretibial periostit og medial traktionsperiostitis.

Forebyggelse ved motion og løbeopstart:​

Hvis du er nybegynder, er det meget vigtigt at du træner langsomt og grundigt op. Distancen bør øges gradvist, kombineret med styrketræning og tilstrækkelig restitution, så der ikke opstår andre overbelastningsskader.

Det ville desuden være en god ide at opsøge en fysioterapeut, som er løbespecialist til at kigge på din fodstilling og vejlede dig omkring den rigtige løbesko. Løbeskoen har nemlig stor betydning ift. belastningen af muskulatur og led, og er skoen ”forkert”, kan den gøre mere skade end gavn for dit løb og træning.

5 grunde til at vælge FysioDanmark Helsingør

  • Vi sørger for at optimere blodgennemstrømningen, så du heler hurtigere ved at frigøre arterier og nerver til området.​
  • Vi søger for at behandle årsagen til smerterne, ved at behandle både, fod, ankel, knæ, til en korrekt alignment.​
  • Vi giver de korrekte øvelser tilpasset til din krop og din situation, hvad end du er elitesportsudøver eller motionist.​
  • Vi supplerer behandlingen med ultralyd, laser og lokal manuel behandling( sportsmassage ).​
  • Til slut opnår du som patient en meget effektiv og langvarig effekt, fordi behandlingsforløbet er “personalized” og fordi vi “ALTID” kombinerer din behandling med relevante fysioterapeutiske aktive styrkende øvelser.


Tak nej til smerter i bevægeapparatet.

Book tid online

Hvis du allerede er patient, kan du booke din næste tid online. Er du ny patient skal du ringe og bestille en hos kliniksekretæren på tlf.: 32 12 20 00. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, kan du altid skrive til os på e-mail: info@fdhelsingor.dk.

Ring til på tlf.: ​32 12 20 00 eller send en mail til info@fdhelsingor.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Åbningstider

Telefontid

​Mandag - fredag: kl. 08.00 - 15.00​

Fitnesscenter

​Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 20.00

Fredag: kl. 8.00 - 15.00

Lørdag: kl. 10.00 - 13.00​

FysioDanmark Helsingør APS

CVR​: 41516860

L. Tvedes vej 14, 3000 Helsingør​

Klik her for rutevejledning