Akillessenebetændelse

Vidste du at...

​Achillessene betændelse ofte skyldes nedsat blodtilførelse til achillessene senen?
​MEN det kan også skyldes problemer med ryggen, bækken, hofte, knæ og ankel. Vi er specialister i at undersøge og behandle årsagerne til achillessenebetændelse samt smerter.​

Akillessenebetændelse

Denne problematik kaldes også for achilles tendinit, akillesenebetændelse, achillesene smerter, overbelastet achillessene og er den mest udbredte sene overbelasningsproblematik blandt sportsaktive mennesker.

Vi behandler achillesenebetændelse og betændt achillessene samt achillesene smerter effektivt med fysioterapi, træning, akupunktur og ultralyd læs mere senere.

Ved achillessenebetændelse sidder smerterne ofte lokalt, 2-6 cm over hælbenet, da senen her er mest sårbar.

Længerevarende achillessenebetændelse kan udvikle kalkaflejringer som stivgør senen og derved nedsætter bevægelse af anklen og blodgennemstrømningen til området.

I sidste ende kan længerevarende achillessenebetændelse medføre, at senen bliver svag og mere sårbar overfor achillesseneruptur. Det er derfor altid vigtigt, at behandle achillesene problemer inden tilstanden udvikler sig yderligere.

5 grunde til at vælge FysioDanmark Helsingør

  • Vi sørger for at optimere blodgennemstrømningen, så du heler hurtigere ved at frigøre blodgennemstrømning, ilt og ledvæske til læggen, ankel og akillessenen.​
  • Vi søger for at behandle årsagen til smerterne, ved at behandle både, knæ og ankel med en målrettet indsats.​
  • Vi giver de korrekte øvelser tilpasset til din krop og din situation, hvad end du er elitesportsudøver eller motionist, løber eller skakspiller.​
  • Vi supplerer behandlingen med ultralyd, laser samt lokal manuel behandling ( sportsmassage ).​
  • Til slut opnår du som patient en meget effektiv og langvarig effekt, fordi behandlingsforløbet er “personalized” og fordi vi “ALTID” kombinerer din behandling med relevante fysioterapeutiske aktive styrkende øvelser, samt nyeste forskning på smerteområdet.

Læs vores flotte 58 patientanbefalinger på Facebook FysioDanmark Helsingør.

5 ud af 5 stjerner ⭐️ Det er en tillid der forpligter.

Tak nej til smerter i bevægeapparatet.

Book tid online

Hvis du allerede er patient, kan du booke din næste tid online. Er du ny patient skal du ringe og bestille en hos kliniksekretæren på tlf.: 32 12 20 00. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, kan du altid skrive til os på e-mail: info@fdhelsingor.dk.

Ring til på tlf.: ​32 12 20 00 eller send en mail til info@fdhelsingor.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Åbningstider

Telefontid

​Mandag - fredag: kl. 08.00 - 15.00​

Fitnesscenter

​Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 20.00

Fredag: kl. 8.00 - 15.00

Lørdag: kl. 10.00 - 13.00​

FysioDanmark Helsingør APS

CVR​: 41516860

L. Tvedes vej 14, 3000 Helsingør​

Klik her for rutevejledning