Booking​

Telefon: 32 12 20 00​

Tidsbestilling​

​Mandag - torsdag:​ 08.00 - 15.00

Fredag: ​08:00 - 14:00

Fri parkering på Søndre Strandvej og Skydebane Alle nr. 14 -16​.​

fys_logo_stor_gif

​Genoptræning og rehabilitering

Hos FysioDanmark Helsingør i Helsingør nær ved Espergærde og Humlebæk tilbyder vi genoptræning ved skade og efter sygdom. Det fysioterapeutiske område er ganske omfattende og særdeles veldokumenteret, og dermed kan vi tilbyde en effektiv genoptræning i forbindelse med en række forskellige lidelser.

​Forskellige behandlinger ved genoptræning

Vi tilbyder både skadesforebyggende og rehabiliterende øvelser, og det kan være i forbindelse med arbejdsrelaterede lidelser. Genoptræning kan være efter sygdom, og vi giver gerne vejledning i forbindelse med træning og forebyggelse.

Vi har endvidere specialiseret os i genoptræning efter sportsskader, men det kan også være andre former for meniskskader, korsbåndsskader og muskelskader. 

Vi benytter blandt andet fysio​terapi, zoneterapi og massage i vores genoptræningsforløb. Massage er en yderst velegnet til behandling af blandt andet muskelskader og sportsskader.

Her kan vi benytte bløddelsbehandling, ledmobilisering, ledmanipulation og udspænding i løbet af genoptræningen.

Michael Qvist er uddannet som erhvervs- og sportsmassør, ligesom han har praktiseret i virksomheder og sportsklubber ved siden af sin professionelle karriere som håndboldspiller. Samtidig kommer vi løbende på efteruddannelse for at have den nyeste viden inden for fysioterapi og genoptræningsforløb.

Kontakt os for at høre mere om rehabiliteringsforløb

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om rehabilitering og genoptræning efter skader og sygdom. Du kan kontakte os for at stille spørgsmål eller for at bestille tid til en konsultation. Du kan se vores priser her.

Du kan ringe til os på telefon 32 12 20 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på vores e-mail, som er info@oresundfysioterapi.dk.

Her bor vi

FysioDanmark Helsingør APS

Søndre Strandvej 10,1 sal

3000 Helsingør

CVR: 41516860

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 32 12 20 00

E-mail: info@fdhelsingor.dk

Facebook og Instagram

Følg os på Facebook og Instagram