Booking​

Telefon: 32 12 20 00​

Tidsbestilling​

​Mandag - torsdag:​ 08.00 - 15.00

Fredag: ​08:00 - 14:00

Fri parkering på Søndre Strandvej og Skydebane Alle nr. 14 -16​.​

fys_logo_stor_gif

Personale​

​Kenn Godske Fysioterapeut P. Ba. Klinikejer

​Uddannet fysioterapeut fra Metropol i København

Jeg har siden 2002 varetaget specialiseret ambulant behandling af lægehenviste patienter under sundhedslovens § 79 (Fokus på Rygpatienter samt muskellidende, hos Teddy Øfeldt i årene 2002-2014, højt specialiseret behandling).

Min tilgang til dig og dine udfordringer er systematisk, grundig, positiv og transparent. Du kan forvente løbende evaluering, vejledning og optimering af din behandling. Til gengæld forventer jeg, at du i forlængelse heraf selv tager aktiv del i denne proces og sørger for at udføre de sideløbende mål vi i fællesskab sætter.

Jeg har med to sundhedsuddannelser i ryggen en solid erfaring med behandling af lægehenviste patienter, samt behandling af forsikringspatienter.

I min fritid elsker jeg aktive vandreture, gåture, skiferier og løbeture i samvær med min familie og gode venner, her genoplader jeg med fordybelse, ro og nærvær.

  • Har faglige kompetencer indenfor:
  • McKenzie-konceptet til behandling
  • Mullligan behandlingssystem
  • Correction, manipulationsteknikker.
  • Manuel behandling
  • Neurologiske skader, træning, vejledning og genoptræning
  • Træning (Løb-/Styrke/Stabilietstræning)
  • Træning med børn og senhjerneskadede

Frederik Gellert Høgh

Fysioterapeut

Prof.Bach. Fysioterapi Absalon Næstved 2018

Sideløbende med mit studie arbejdede jeg med træning som rehabiliterende indsats i QuickCare. Siden sommeren 2018 har jeg arbejdet i Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter med genoptræning af skader primært i underekstremiteterne. Dvs. nye knæ og hofter, korsbåndskader, meniskskader, traumer, vrid og slidgigts patienter.

Jeg har hele mit liv været fysisk aktiv. De sidste 10 år har det særligt været med styrketræning og amerikansk fodbold både som spiller, træner og hold medic. I den tid har jeg på andre set og egen krop mærket vigtigheden i personligt planlagt genoptræning, der kombinerer manuel behandling og genoptrænings øvelser, som løbende opdateres og tilpasses individet.

Jeg tilbyder grundig gennemgang af symptomer og behandling ifa. en kombination af manuel behandling og relevante træningsøvelser. Det vil foregå i et tæt og ærligt samarbejde der tager udgangspunkt i din livssituation, mål og ressourcer.

Tine Cederkvist Viskær, Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut fra Metropol i København i 2010. Bachelor i Idræt fra Københavns Universitet i 2005. GLA:D instruktør (Godt Liv med Artrose i Danmark). FysioDanmark certificeret indenfor nakke, ryg, hofte, knæ, skulder og kroniske handicaps.

Tidligere ansat hos FysioDanmark Ishøj.

Jeg har en idrætsfaglig baggrund og prioriterer sundhed, fysisk aktivitet og bevægelse samt psykisk velbefindende højt i min hverdag både professionelt og personligt. Jeg er motiveret af at se glæden hos den enkelte, som jeg hjælper, og af at skabe udvikling og forandring gennem nye tiltag. Jeg har stor erfaring med at optimere behandlingsforløb for at opnå det bedste resultat for dig. Det er vigtigt at vi sammen afstemmer dine mål og forventninger til behandlingen, og at du deltager aktivt igennem hele forløbet. Dette sker igennem en grundig indledende samtale og fysioterapeutisk undersøgelse samt løbende vejledning og evaluering.

Jeg har en bred erfaring indenfor fysioterapien og har mange års erfaringer med manuel behandling, vejledning, træning på hold og individuelt tilpasset genoptræning til de fleste diagnoser.

Faglige kompetencer/interesseområder:

Problematikker relateret til bækken og ryg samt før- og efterfødselsforløb

Akutte og langsomt opståede sportsskader

Smerter og funktionstab i fod, ankel, knæ og hofter

Skulder-/nakkeproblematikker

Ved siden af mit arbejde på klinikken fungerer jeg som målmandstræner for DBU’s U16 pigelandshold hvor jeg er med til at uddanne fremtidens landsholdsmålmænd og elitefodboldspillere. Jeg har selv spillet 68 landskampe for Danmark og har været med til at repræsentere Danmark ved både EM og VM.

I min fritid nyder jeg at være aktiv sammen med min familie, - gerne på SUP’en på vandet, fodbold i haven eller en løbe- og cykeltur i skoven. Når det er tid til ro og energiopladning morgenbader jeg året rundt i Øresund og laver yoga, mobilitetsøvelser og fokuserer på vejrtrækningen

Michael Nielsen

​Fysioterapeut

Uddannet Fysioterapeut fra UCC Hillerød 2015.

Jeg har igennem mit liv været interesseret i alt slags sport og har derfor selv udøvet mange forskellige typer af sport.

Min passion har altid været professionel fodbold og jeg har ambitiøst fuldt min drøm om at være med som fysioterapeut på højeste plan i dansk fodbold.

Sideløbende med jobbet i FysioDanmark Helsingør arbejder jeg som professionel behandler i F.C Helsingør fodbold.

Jeg er selv fysisk aktiv og har dyrket ungdomsfodbold på elite plan.

Derfor har jeg en god forståelse for symptomer og skader i bevægeapparatet samt evt. mentale udfordringer i forbindelse med at være skadet.

Jeg har mange forskellige kurser der omhandler sport og idræt, samt manuelle teknikker til ryg/nakke problematikker.

Mit arbejde består i at forstå problematikken som en helhed.

Jeg kombinerer min viden og erfaring til at målrette din behandling og genoptræning - så du sikkert kommer i mål.

Om det er at være smertefri, eller træne op til en specifik idræt, gør vi det sammen.

Inger Østergaard Aut. Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapeut Skole i 1999.

Tidligere ansat på Helsingør Rehab- og Træningscenter, RygTeam Skodsborg/ryg og nakke, Axeltorvets Fysioterapi, Holte Fysioterapi, Pilatehuset samt i selvstændig virksomhed med træningsvejledning.

Faglige kompetencer:

Udredning og genoptræning af ryg- og nakkeproblemer

Behandling og genoptræning af skulder og ankelskader

Inkontinensproblematiker

Arbejdspladsvurderinger

Udarbejdelse af personligt træningsprogram

Underviser på pilates/ryghold i FysioDanmark Helsingør

Efteruddannelse:

Standard pilates, matwork

Akupunktur/ med. ac.(medicinsk akupunktur)

Muscle energi technique ( kiropraktik )

McKenzie

Dynamisk stabilitet/kinetic control

Rehabilitering af inkontinenspatienter

Idrætsfysioterapi

​Emil Ringholm Andersen, Massør

Jeg hedder Emil, jeg studerer Fysioterapi på Københavns Professionshøjskole, og har gjort det i ca. halvandet år.​

Jeg bor i Helsingør, men jeg er født og opvokset i Hornbæk.

​Jeg har fået masser af erfaring i både massage, undersøgelse samt træningsplanlægning gennem mit studie, samt tidligere arbejde hos FYSIQ - FysioDanmark i København.

​Jeg er meget motiveret for at hjælpe andre og sætter en ære i at være opdateret med nyeste viden indenfor Fysioterapi og manuelbehandling.

​I samarbejde med klinikkens faste fysioterapeuter, vil du som patient være i trygge hænder, såfremt massagen skal suppleres med behandling, eller yderligere undersøgelse i klinikken.

Jeg ser frem til at behandle dig i FysioDanmark Helsingør. 

Jens Lyngsø
Uddannet fra Skodsborg Fysioterapi Skole 2004. Har efterfølgende arbejdet på klinik. Har praktiseret i Gentofte Fysioterapi siden 2006 klinikejer FysioDanmark Gentofte Fysioterapi, Partner FysioDanmark Helsingør.

Efteruddannnelse indenfor, Idrætsfysioterapi, Muscle energi technique (MET), Ledmanipulationer, Myofascial release technique (MFR), Fundamental Osteopati og Medicinsk akupunktur

Interesseområder: Ryg- nakkeproblemer, Idrætsskader og akupunktur til muskulære smerteproblematikker. 

Her bor vi

FysioDanmark Helsingør APS

Søndre Strandvej 10,1 sal

3000 Helsingør

CVR: 41516860

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 32 12 20 00

E-mail: info@fdhelsingor.dk

Facebook og Instagram

Følg os på Facebook og Instagram