Booking​

Telefon: 32 12 20 00​

Fri parkering på

I L. Tvedes vej 14

foran klinikken.

Telefontid

​Mandag - fredag: kl. 08.00 - 15.00

Fitnesscenter

​Mandag - fredag: kl. 8.00 - 17.00

Lørdag: kl. 8.00 - 13.00

Klinikken har overenskomst med sygesikringen​

Personale​

​Kenn Godske Fysioterapeut P. Ba. Klinikejer

​Uddannet fysioterapeut fra Metropol i København

Jeg har siden 2002 varetaget specialiseret ambulant behandling af lægehenviste patienter under sundhedslovens § 79 (Fokus på Rygpatienter samt muskellidende, hos Teddy Øfeldt i årene 2002-2014, højt specialiseret behandling).

Min tilgang til dig og dine udfordringer er systematisk, grundig, positiv og transparent. Du kan forvente løbende evaluering, vejledning og optimering af din behandling. Til gengæld forventer jeg, at du i forlængelse heraf selv tager aktiv del i denne proces og sørger for at udføre de sideløbende mål vi i fællesskab sætter.

Jeg har med to sundhedsuddannelser i ryggen en solid erfaring med behandling af lægehenviste patienter, samt behandling af forsikringspatienter.

I min fritid elsker jeg aktive vandreture, gåture, skiferier og løbeture i samvær med min familie og gode venner, her genoplader jeg med fordybelse, ro og nærvær.

 • Har faglige kompetencer indenfor:
 • McKenzie-konceptet til behandling
 • Mullligan behandlingssystem
 • Correction, manipulationsteknikker.
 • Manuel behandling
 • Neurologiske skader, træning, vejledning og genoptræning
 • Træning (Løb-/Styrke/Stabilietstræning)
 • Træning med børn og senhjerneskadede

Frederik Gellert Høgh

Fysioterapeut

Prof.Bach. Fysioterapi Absalon Næstved 2018

Sideløbende med mit studie arbejdede jeg med træning som rehabiliterende indsats i QuickCare. Siden sommeren 2018 har jeg arbejdet i Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter med genoptræning af skader primært i underekstremiteterne. Dvs. nye knæ og hofter, korsbåndskader, meniskskader, traumer, vrid og slidgigts patienter.

Jeg har hele mit liv været fysisk aktiv. De sidste 10 år har det særligt været med styrketræning og amerikansk fodbold både som spiller, træner og hold medic. I den tid har jeg på andre set og egen krop mærket vigtigheden i personligt planlagt genoptræning, der kombinerer manuel behandling og genoptrænings øvelser, som løbende opdateres og tilpasses individet.

Jeg tilbyder grundig gennemgang af symptomer og behandling ifa. en kombination af manuel behandling og relevante træningsøvelser. Det vil foregå i et tæt og ærligt samarbejde der tager udgangspunkt i din livssituation, mål og ressourcer.​

Tine Cederkvist Viskær, Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut fra Metropol i København i 2010. Bachelor i Idræt fra Københavns Universitet i 2005. GLA:D instruktør (Godt Liv med Artrose i Danmark). FysioDanmark certificeret indenfor nakke, ryg, hofte, knæ, skulder og kroniske handicaps.

Tidligere ansat hos FysioDanmark Ishøj.

Jeg har en idrætsfaglig baggrund og prioriterer sundhed, fysisk aktivitet og bevægelse samt psykisk velbefindende højt i min hverdag både professionelt og personligt. Jeg er motiveret af at se glæden hos den enkelte, som jeg hjælper, og af at skabe udvikling og forandring gennem nye tiltag. Jeg har stor erfaring med at optimere behandlingsforløb for at opnå det bedste resultat for dig. Det er vigtigt at vi sammen afstemmer dine mål og forventninger til behandlingen, og at du deltager aktivt igennem hele forløbet. Dette sker igennem en grundig indledende samtale og fysioterapeutisk undersøgelse samt løbende vejledning og evaluering.

Jeg har en bred erfaring indenfor fysioterapien og har mange års erfaringer med manuel behandling, vejledning, træning på hold og individuelt tilpasset genoptræning til de fleste diagnoser.

Faglige kompetencer/interesseområder:

Problematikker relateret til bækken og ryg samt før- og efterfødselsforløb

Akutte og langsomt opståede sportsskader

Smerter og funktionstab i fod, ankel, knæ og hofter

Skulder-/nakkeproblematikker

Ved siden af mit arbejde på klinikken fungerer jeg som målmandstræner for DBU’s U16 pigelandshold hvor jeg er med til at uddanne fremtidens landsholdsmålmænd og elitefodboldspillere. Jeg har selv spillet 68 landskampe for Danmark og har været med til at repræsentere Danmark ved både EM og VM.

I min fritid nyder jeg at være aktiv sammen med min familie, - gerne på SUP’en på vandet, fodbold i haven eller en løbe- og cykeltur i skoven. Når det er tid til ro og energiopladning morgenbader jeg året rundt i Øresund og laver yoga, mobilitetsøvelser og fokuserer på vejrtrækningen​

Michael Nielsen

​Fysioterapeut

Uddannet Fysioterapeut fra UCC Hillerød 2015.

Jeg har igennem mit liv været interesseret i alt slags sport og har derfor selv udøvet mange forskellige typer af sport. Min passion har altid været professionel fodbold og jeg har ambitiøst fuldt min drøm om at være med som fysioterapeut på højeste plan i dansk fodbold. Sideløbende med jobbet i FysioDanmark Helsingør arbejder jeg som professionel behandler i F.C Helsingør fodbold.

Jeg er selv fysisk aktiv og har dyrket ungdomsfodbold på elite plan. Derfor har jeg en god forståelse for symptomer og skader i bevægeapparatet samt evt. mentale udfordringer i forbindelse med at være skadet.

Jeg har mange forskellige kurser der omhandler sport og idræt, samt manuelle teknikker til ryg/nakke problematikker.

Mit arbejde består i at forstå problematikken som en helhed. Jeg kombinerer min viden og erfaring til at målrette din behandling og genoptræning - så du sikkert kommer i mål.

Om det er at være smertefri, eller træne op til en specifik idræt, gør vi det sammen.​

Bjarne

Uddannet fysioterapeut i København 1990.

Har arbejdet som praktiserende i lokalområdet i næsten 30 år og tilknyttet
elitehåndbold i 15 år bla. HIF, Helsinge og plantræning i DHF regi.

Kurser i idrætsfysioterapi, manuel mobilisering
Holdtræning, gotvedgymnastik, løbetræning i Dansk atletik forbund.

Mit engagement i faget er ikke svækket med tiden.
Kroppen er fantastisk- vi skal bruge den, men også tage hensyn.

I behandling af patienter er det vigtigt at samarbejde. Komme ind til sagens kerne gennem grundig undersøgelse og tilpasse behandlingen efter individuelle behov.

Være tålmodig, nysgerrig og vise omsorg.
Så skal vi nok sammen komme i mål.

Privat har jeg mange interesser. Sport, kultur, musik og alt hvad der rører sig i samfundet.

En gåtur i naturen sammen med hunden, er balsam for sjælen.

Per Nielsen

Per Nielsen er personlig træner og kostvejleder i klinikken.​

Per har siden 2010 haft min egen praksis, hvor han primært vejleder personer som lever med overvægt og som ønsker hjælp til vægttab, vægtvedligeholdelse, forbedret livskvalitet og øget funktionalitet.

Per er ligeledes tilknyttet på 11 år Nordsjælland Håndbold som fysisk træner.

Per Nielsen har fast adresse i FysioDanmark Helsingør og du kan som patient tilgå et tværfagligt forløb mellem fysioterapi, personligtræning, samt vægttabs forløb i klinikken.​

Du kan læse mere om Per på hans hjemmeside: https://www.pernielsen.com/

Andrew Olson

​Autoriseret Fysioterapeut uddannet 1997

Det er vigtigt for mig at møde dig hvor du er uden at være forud taget og belærende - jeg er lyttende og nysgerrig på hvilke historier du har i din rygsæk.

Jeg ser kroppen som et træ der ældes med tiden - grene der brækkes af, rødder der hives op, bark der bliver knudret og skåret i - og som uanset tid og slid er helt unikke.

Sammen finder vi den rigtige vej i behandlingen hvor du inddrages aktivt i at nå de mål vi har sat – undervejs justeres behandlingen til dine behov og ressourcer så det giver værdi for dig.

For mig er fysioterapi et håndværk hvor der både arbejdes med øvelsesterapi og manuelle teknikker – mine hænder er mine ekstra øjne

Jeg har stor erfaring i at arbejde med ortopædkirurgiske patienter fra min tid i hospitalsregi samt de sidste 14 år som privatpraktiserende arbejdet allround

Jeg har en bred vifte af kurser og er nysgerrig efter mere viden som udvider min horisont både som fysioterapeut og som menneske.​

Faglige kompetencer/interesseområder:

Problematikker relateret til bækken og ryg

Smerter og funktionstab i fod, ankel, knæ og hofter

Skulder-/nakkeproblematikker

Problematikker efter brystcancer operation (Kirsten Tørsleff metoden)

Sportsskader

Kathrine Mench Mogensen er Uddannet Prof. Bach. i Fysioterapi fra københavns professionshøjskole

Min største passion ligger i det unikke møde med patienten.

Jeg arbejder med genoptræning, efter en evidensbaseret tilgang - jeg bruger altid manuel behandling, for at lindre dine smerter og skabe et solidt fundament for din videre fremfærd, uden smerter og begrænsninger.

Jeg har altid lagt stor vægt på styrketræning, som et vigtigt element i en sund og rask krop - jeg dyrker selv styrketræning og motions boksning i fritiden.

Min interesse i mennesker og behandling - kommer fra en god forståelse for den kliniske ræsonnering, samt mit store kendskab for skader i bevægeapparatet.

Jeg kender vigtigheden af god planlægning, positiv atmosfære og korrekt personlig genoptræning.

I min behandling forventer jeg at du sideløbende med behandlingen overholder de aftaler vi i fællesskab har lagt for din genoptræning.

I min fritid elsker jeg at træne, være sammen med familie og venner.

Min drøm er at uddanne mig videre til Gynobs fysioterapeut i FysioDanmark til efteråret.​

Emil Andersen

Fysioterapeut P.Ba

Prof. Bach. I Fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole

Jeg har arbejdet på forskellige klinikker og genoptræningscentre, og har derfor en bred vifte af erfaring indenfor både manuel behandling og aktiv træningsterapi samt rådgivning.

Jeg har arbejdet i lidt over et år på et rehabiliteringsafsnit, hvor jeg primært har stået for genoptræning af underekstremiteterne, men naturligvis også overekstremiteterne til tider.

Udover dette har jeg stiftet bekendtskab med hele det neurologiske aspekt, blodpropper, lammelser, samt diskusprolapser samt hvilke kognitive udfordringer dette måtte bringe patienten.

Jeg har selv måtte erfare vigtigheden af korrekt genoptræning og rådgivning efter Diskusprolaps.

Jeg kan tilbyde en behandling med stort fokus på DIG, hvor jeg vil undersøge og behandle dine symptomer inden for et biopsykosocialt aktivt perspektiv.

Jeg glæder mig meget til at møde dig.​

Mie Borg Damgaard

Jeg er uddannet professionel fysiurgisk sportsmassør fra Atwork i København.

Min mission er at give et andet menneske mulighed for at have en mere positiv hverdag, med bedre livskvalitet med færre smerter og bedre humør.

I min behandling arbejder jeg tæt sammen med min patient og finder igennem kommunikation, observation og palpation frem til hvor og hvordan jeg bedst hjælper dig i min behandling. Min behandling kan være afslappende wellness, eller intensiv dyb sportsmassage - som patient bestemmer du selvfølgelig hvilken type massage du ønsker.

Jeg kan tilbyde:

 • Kredsløbsstimulering
 • Udspænding
 • Smidiggørelse
 • Smertelindring
 • Intensiv sports massage
 • General afslapning

Jens Lyngsø
Uddannet fra Skodsborg Fysioterapi Skole 2004. Har efterfølgende arbejdet på klinik. Har praktiseret i Gentofte Fysioterapi siden 2006 klinikejer FysioDanmark Gentofte Fysioterapi, Partner FysioDanmark Helsingør.

Efteruddannnelse indenfor, Idrætsfysioterapi, Muscle energi technique (MET), Ledmanipulationer, Myofascial release technique (MFR), Fundamental Osteopati og Medicinsk akupunktur

Interesseområder: Ryg- nakkeproblemer, Idrætsskader og akupunktur til muskulære smerteproblematikker.​

Inger Østergaard Aut. Fysioterapeut

​Uddannet fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapeut Skole i 1999.

Tidligere ansat på Helsingør Rehab- og Træningscenter, RygTeam Skodsborg/ryg og nakke, Axeltorvets Fysioterapi, Holte Fysioterapi, Pilatehuset samt i selvstændig virksomhed med træningsvejledning.

Faglige kompetencer:

Udredning og genoptræning af ryg- og nakkeproblemer

Behandling og genoptræning af skulder og ankelskader

Inkontinensproblematiker

Arbejdspladsvurderinger

Udarbejdelse af personligt træningsprogram

Underviser på pilates/ryghold i FysioDanmark Helsingør

Efteruddannelse:

Standard pilates, matwork

Akupunktur/ med. ac.(medicinsk akupunktur)

Muscle energi technique ( kiropraktik )

McKenzie

Dynamisk stabilitet/kinetic control

Rehabilitering af inkontinenspatienter

Idrætsfysioterapi​

Her bor vi

FysioDanmark Helsingør APS

I L. Tvedes vej 14, 3000 Helsingør

CVR: 41516860

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 32 12 20 00

E-mail: info@fdhelsingor.dk

Facebook og Instagram

Følg os på Facebook og Instagram