Bækkenløsning - bækkensmerter

Ondt i bækkenet, murrende smerter i ryggen, tunghed og træthedsfornemmelse i bækken og ryg, eller skarpe smerter ved gang eller bevægelse, så kan det være du har problemer med bækkenløsning. Næsten hver anden gravide vil under graviditeten opleve bækkensmerter eller decideret bækkenløsning.​

​Symptomerne kan opstå gradvist eller meget pludselig og har man haft bækkengener i én graviditet, har man større risiko for at få det en evt. i efterfølgende graviditet.

Det er almindeligt, at generne starter tidligere og tidligere for hver graviditet. Det er derfor vigtig at sætte ind med manuelt behandling og træning af kroppen evt. inden og efter en graviditet.

  • Vi er specialiserede i behandling af gravide med bækkensmerter og hjælper også hvis der opstår post graviditetes problemer så som underlivssmerter, halebenssmerter, arvæv efter kejsersnit, inkontinens og meget mere.
  • ​Vi undersøger hele kroppen og sørger for at behandle ubalancer i bækkenet og også i ryg, hofte, knæ, og fødder.​

Vi fokuserer på at øge blodgennemstrømningen og nerveforsyning til de områder der gør ondt, for at sikre optimal heling.

Vi supplerer altid vores behandling med relevante fysioterapeutiske aktive øvelser.

Vores aktive behandlingssystem er specieldesignet til hver eneste patient, og tager udgangspunkt i patientens aktuelle situation og fysiske tilstand.

Behandlingen skiller sig afgørende ud ved, at alle patienter uanset rygsmerter eller diagnose, skånsomt kan træne ryggen til færre smerter samt mere styrke.

Dette grundet de mange aktive lejringer og specieldesignet rygkiler.​

Book tid online

Hvis du allerede er patient, kan du booke din næste tid online. Er du ny patient skal du ringe og bestille en hos kliniksekretæren på tlf.: 32 12 20 00. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, kan du altid skrive til os på e-mail: info@fdhelsingor.dk.

Ring til på tlf.: ​32 12 20 00 eller send en mail til info@fdhelsingor.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Åbningstider

Telefontid

​Mandag - fredag: kl. 08.00 - 15.00​

Fitnesscenter

​Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 20.00

Fredag: kl. 8.00 - 15.00

Lørdag: kl. 10.00 - 13.00​

FysioDanmark Helsingør APS

CVR​: 41516860

L. Tvedes vej 14, 3000 Helsingør​

Klik her for rutevejledning