Tidsbestilling

​Mandag - torsdag: ​08:00 - 15:00

Fredag: ​08:00 - 14:00

Zoneterapi hjælper kroppen med at helbrede sig selv

Hos FysioDanmark Helsingør i Helsingør nær Humlebæk og Espergærde har vi stor erfaring med zoneterapi som led i en behandling. Vi kan også tilbyde zoneterapi i forbindelse med fysioterapeutiske behandling, massage eller som enkeltstående terapi.

Moderne zoneterapi med udgangspunkt i gammel viden

​Zoneterapi er en behandlingsform, der udføres med tryk under fødderne. Zoneterapien kan dermed påvirke kroppens organer, muskler, led og så videre. Dertil kommer, at zoneterapien skaber en bedre blodcirkulation og hjælper kroppen med at helbrede sig selv.

Michael Qvist er uddannet erhvervs- og sportsmassør, og han er endvidere uddannet ZCD Zoneterapeut. Zoneterapi er en behandlingsform, der er langt over 4.000 år gammel, og den har blandt andet være brugt i oldtidens Indien, Egypten og Kina.

Vi kommer løbende på efteruddannelse for at have den nyeste viden. Mange hospitaler i Kina, Thailand og andre steder i Østasien har zoneterapeutiske behandlingsformer som et naturlig led i helbredelse eller lindring, og derfor er det et område, som stadig er i udvikling inden for moderne sundhed og pleje.

Få mere at vide om zoneterapeutiske behandlingsformer

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores zoneterapi eller andre behandlinger. Du kan også kontakte os for at bestille tid til zoneterapeutisk behandling. Vi begynder med en grundig undersøgelse ved din første konsultation, hvorpå vi aftaler det fremtidige forløb.

Du kan sende en e-mail til os på info@oresundfysioterapi.dk, eller du kan ringe på telefon 32 12 20 00 for at aftale nærmere.​ Du kan se vores priser ved at klikke her.

Her bor vi

FysioDanmark Helsingør

Søndre Strandvej 10,1 sal

3000 Helsingør

CVR: 32302653

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 32 12 20 00

E-mail: info@fdhelsingor.dk

Facebook

Følg os på Facebook