​FysioDanmark Helsingør lukker til og med 13. april 2020

FysioDanmark Helsingør lukker til og med 13. april 2020

​​

Sundhedsstyrelsen pålægger alle klinikker at suspendere og udskyde alle ikke kritiske behandlinger til og med mandag den 13. april 2020.

Telefonkonsultation.

Vi tilbyder i denne tid telefonkonsultation, hvor du kan aftale med din fysioterapeut hvad du skal gøre indtil i ses igen. Har du spørgsmål, til din situation, til øvelser eller selvbehandling, ringer du til klinikken, hvorefter du kan snakke med en fysioterapeut.

Nye Patienter

Ring til klinikken, så vil du få tilbudt telefonkonsultation med en fysioterapeut. Fysioterapeuten vil hjælpe dig med træningsøvelser, og selvbehandling mm.

Vi ved det, har store konsekvenser for alle borgere, der modtager behandling og træning - eller kommer og træner for at forbedre kroppens funktionalitet. Vi bekymrer os meget for, hvad dette betyder for os alle sammen de næste uger. Nogle vil få mere ondt, andre mister en grad af deres opnåede funktionalitet og mange mister livskvalitet, og det er ikke uden omkostninger for nogen, men indsatsen betyder, at færre af de udsatte borgere i Danmark risikerer at blive alvorligt syge af COVID-19. FysioDanmark støtter fuldstændig op om sundhedsstyrelsen og regeringens anbefalinger, så færre bliver smittet, og at det resterende sundhedssystem kan løfte opgaven med at behandle syge borgere i Danmark. En opfordring herfra er fortsat at opretholde fysisk aktivitet. Kroppen har brug for bevægelse for at opretholde sundhed og for at forebygge sygdom. Aktiviteter, hvor man sveder og er forpustet, er godt for kroppen - men husk at gøre det udenfor i den friske luft eller i eget hjem, og hold afstand til andre, da vi i et pust kan smitte andre, hvis vi bærer sygdommen. Situationen er ekstraordinær, og jeg håber inderligt, at vi snart vender tilbage til en normal hverdag!

Venlig hilsen og pas på jer selv og hinanden


FysioDanmark Helsingør

Book tid online

Hvis du allerede er patient, kan du booke din næste tid online. Er du ny patient skal du ringe og bestille en hos kliniksekretæren på tlf.: 32 12 20 00. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, kan du altid skrive til os på e-mail: info@fdhelsingor.dk.

Ring til på tlf.: ​32 12 20 00 eller send en mail til info@fdhelsingor.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Åbningstider

Telefontid

​Mandag - fredag: kl. 08.00 - 15.00​

Fitnesscenter

​Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 20.00

Fredag: kl. 8.00 - 15.00

Lørdag: kl. 10.00 - 13.00​

FysioDanmark Helsingør APS

CVR​: 41516860

L. Tvedes vej 14, 3000 Helsingør​

Klik her for rutevejledning