Corona - hvordan vi passer på dig?

​Det er ikke helt som det plejer på klinikken her under Corona, så herunder beskriver vi de tiltag, der skal gøre, at vi og I er sikre på klinikken.

Når du bestiller tid vil du bliver spurgt ind til om du har haft symptomer på COVID-19 inden for de seneste 48 timer (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen).

Du skal vaske eller spritte hænder, når du kommer ind i receptionen. Kom lige inden din aftalte tid. Kør dit sundhedskort gennem ankomstterminalen og tag plads. Vi har fjernet en del stole, således at der er afstand mellem de ventende. ​

Vi fokuserer naturligvis meget på rengøring, udluftning og afspritning på hele klinikken. Briksen, dørhåndtag og andre steder der er blevet rørt, bliver afsprittet mellem hver patient

Vi planlægger de fysiske behandlinger/træninger, så alle patienter håndteres med mest mulig afstand.

Patienter og Fysioterapeuter skal bære mundbind.

Der kan være patienter der er undtaget for at bruge mundbind, fx. patienter vejrtrækningsbesvær.

Til holdtræning er der ikke krav om mundbind. Du er dog velkommen til, at træne med værnemidler.

For ikke at være for mange fysioterapeuter og patienter på samme tid på klinikken, har vi delt os op, så der færre fysioterapeuter på klinikken samtidig. Vi beder dig have forståelse for, at du ikke kan få et lige så fleksibelt udvalg af tider som du plejer.

Vi håber, at du har forståelse for den situation vi er i, og at vi gør alt vi kan, for at hjælpe dig på den bedste og mest sikre måde.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Venlig hilsen

FysioDanmark Helsingør

Book tid online

Hvis du allerede er patient, kan du booke din næste tid online. Er du ny patient skal du ringe og bestille en hos kliniksekretæren på tlf.: 32 12 20 00. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, kan du altid skrive til os på e-mail: info@fdhelsingor.dk.

Ring til på tlf.: ​32 12 20 00 eller send en mail til info@fdhelsingor.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Åbningstider

Telefontid

​Mandag - fredag: kl. 08.00 - 15.00​

Fitnesscenter

​Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 20.00

Fredag: kl. 8.00 - 15.00

Lørdag: kl. 10.00 - 13.00​

FysioDanmark Helsingør APS

CVR​: 41516860

L. Tvedes vej 14, 3000 Helsingør​

Klik her for rutevejledning