Booking​

Telefon: 32 12 20 00​

Tidsbestilling​

​Mandag - torsdag:​ 08.00 - 15.00

Fredag: ​08:00 - 14:00

Fri parkering på Søndre Strandvej og Skydebane Alle nr. 14 -16​.​

fys_logo_stor_gif

Massage ved muskelskader og ømme muskler

Hos FysioDanmark Helsingør i Helsingør nær Espergærde og Humlebæk tilbyder vi massage som led i behandling af skader og ømme muskler samt for at øge dit velbefindende. 

Det fysioterapeutiske behandlingsområde er både omfattende og veldokumenteret, og vi har samtidig stor erfaring med massage i forbindelse med blandt andet erhvervsskader, sportsskader og andre muskelskader.

Behandling med massage begynder med en undersøgelse

​Massage er en velegnet behandling i forbindelse med muskelskader, sportsskader, ømme muskler og lignende, men massagebehandling kan også bruges til at udskille affaldsstoffer.

Massage kan involvere bløddelsbehandling, ledmobilisering, ledmanipulation og udspænding. Vi begynder naturligvis med en grundig undersøgelse ved din første konsultation, så vi kan finde frem til den rette behandling. Vi lægger vægt på det manuelle og på træningen i vores massagebehandlinger.

Desuden kan du vælge en massagebehandling hvis du blot vil gøre noget godt for dig selv. Behandlingen kan også have fokus på skadesforebyggende og rehabiliterende øvelser.

Michael Qvist er blandt andet uddannet erhvervs- og sportsmassør, og han har praktiseret i virksomheder og sportsklubber sideløbende med en professionel karriere som håndboldspiller. Derudover efteruddanner vi os løbende for at have den nyeste viden indenfor fysioterapien.

Hør om muligheden for fysioterapeutisk massagebehandling

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om fysioterapeutisk behandling og massage eller for at bestille tid til en konsultation. Du kan se vores priser her.

Du kan ringe på telefon 32 12 20 00, eller du kan sende en e-mail til os på info@oresundfysioterapi.dk. Derpå kan vi aftale nærmere.​

Her bor vi

FysioDanmark Helsingør APS

Søndre Strandvej 10,1 sal

3000 Helsingør

CVR: 41516860

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 32 12 20 00

E-mail: info@fdhelsingor.dk

Facebook og Instagram

Følg os på Facebook og Instagram