Tidsbestilling

​Mandag - torsdag: ​08:00 - 15:00

Fredag: ​08:00 - 14:00

​Behandling af rygsmerter på fysioterapeutisk klinik

Hos FysioDanmark Helsingør i Helsingør nær ved Humlebæk og Espergærde tilbyder vi behandling af rygsmerter på vores fysioterapeutiske klinik. Vi tilbyder både behandling af smerter i ryggen og forbyggende behandling, ligesom vi gerne vejleder i træning og øvelser.

Vi tilbyder en effektiv behandling af rygsmerter og gener

​​Vores tilbud om behandling af rygsmerter er især målrettet patienter, som ønsker et effektivt behandlingsforløb for at afhjælpe deres smerter, og som også ønsker at vide, hvad de selv kan gøre for at lindre og forebygge rygsmerterne.

Behandlingen kan afhjælpe rygsmerter, efter de er opstået, og forebygge eventuelle gener. Vi benytter blandt andet fysioterapi og massage i behandlingsforløbet, fordi især fysioterapeutisk massagebehandling er yderst velegnet.

Det fysioterapeutiske område er særdeles veldokumenteret, og derfor plejer de fleste rygpatienter at profitere af vores behandlinger. Det gør os også i stand til at give en grundig vejledning om fremtidig træning, øvelser og anden forebyggelse.

Vores rygbehandlingsforløb kan blandt andet indeholde elementer såsom:

  • Udspænding
  • Styrkeøvelser
  • Opvarmning til musik
  • Balance- og koordinationsøvelser
  • Anden behandling af rygsmerter


​Dertil kommer, at vi løbende kommer på efteruddannelse for at få den nyeste viden inden for fysioterapi, massage og rygbehandling.

​Få mere at vide om smertebehandling af din ryg

​Du er naturligvis velkommen til at stille spørgsmål til behandlingsforløb, priser og prognoser. Du kan også bare starte med en konsultation, hvor vi gennemgår din problemstilling.

Du kan ringe på telefon 32 12 20 00 for at aftale nærmere om behandling af rygsmerter. Eller du kan sende en e-mail til os på info@oresundfysioterapi.dk.

Her bor vi

FysioDanmark Helsingør

Søndre Strandvej 10,1 sal

3000 Helsingør

CVR: 32302653

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 32 12 20 00

E-mail: info@fdhelsingor.dk

Facebook

Følg os på Facebook